Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde yapılan mahalle içi stabilize yol yapım çalışmaları tamamlandı.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde mevcut yol ağının iyileştirilmesi ve sorunlu yollara son vermek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzelyurt Mahallesi’nde stabilize yol yapım çalışmasını tamamladı. Ekipler, kırsal mahallelerde vatandaşların yaşam şartlarının değiştirilmesi için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.
Yürütülen çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mahmut Güzel, Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti. Güzel, "Daha önce 50 yılda alamadığımız su, yol gibi hizmetleri 1 senede, doğru yerden aldığımıza inanıyoruz. Bütün köylerimiz de merak etmesinler, Haliliye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi çalışıyor. İkisinden de faydalanıyoruz, ikisi de yolumuzu yapmıştır" dedi.
Ekipler, kırsal mahallelerden Ulubağ, Dağ Eteği, Beyaz Kuyu Mezrası, Mehmetçik, Uluhan, Akdoğan, Yukarı İçkara, Aşağı İçkara, Yedikuyu mahallelerinde stabilize ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.