Haliliye Belediye Meclisi Haziran Ayı Birleşimi 4. oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Meclis üyeleri tarafından verilen önergeler ve İmar Komisyonu raporları görüşüldü.
Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen Meclis Toplantısı’na Ali Doğan başkanlık yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından yazılı ve sözlü önergeler görüşüldü. Meclis üyeleri Emin Coşkun, Cuma Demir, Mehmet Aslan ve Erdal Deniz tarafından Meclis Başkanlığı’na sunulan şebeke suları ile ilgili inceleme talebi oy birliği ile kabul edilerek ‘Sağlık ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu’na sevk edildi. Ayrıca, Belediye Meclis üyeleri Mehmet Keskin, Hande Çankaya, Mehmet Akçal ve Erdal Deniz tarafından Meclis Başkanlığı’na sunulan Haliliye ilçesinde yapılan ilaçlama çalışmaları hakkındaki bilgilendirme talebi de kabul edildi.
Meclis toplantısı yazılı ve sözlü önergelerin görüşülmesinin ardından, Plan Proje Müdürlüğü tarafından İmar Komisyonu’ndan gelen raporlar hakkında meclise bilgi verilmesi ile devam etti. Haliliye ilçesinde ikamet eden 2 vatandaşın başvurusu üzerine gerçekleştirilen söz konusu değişiklikler oy çokluğu ile mecliste kabul edildi.