Haliliye Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı’nın 5. Birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda başkanlık teklifi ve komisyon raporları karara bağlandı.
Haliliye Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı’nın 5. Birleşimi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Haliliye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz’ın başkanlık yaptığı son birleşim, açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından başladı. Oturumda ilk olarak başkanlık teklifi görüşüldü. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 18 Haziran-16 Temmuz 2015 tarihleri arasında Ramazan ayı nedeniyle çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlenmesi teklifi de meclise sunuldu.
AHMET İNAN: "SAHUR VE İFTAR PROGRAMLARIMIZ TAKDİR ALDI"
Söz konusu teklifle ilgili konuşan Belediye Meclis Üyesi Ahmet İnan ise geçen yıl yapılan iftar ve sahur programlarının kamuoyu tarafından takdir ve teşekkür ile karşılandığını hatırlattı. Ahmet İnan başkanlık teklifi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yine aynı şekilde bu sene de bu tür etkinliklerin yapılması, belediyemizin bu ihtiyacı karşılaması gerçekten takdire değer" dedi. Başkanlık teklifi ile ilgili bildirilen görüşlerin ardından teklif oy birliği ile kabul edildi. Başkanlık teklifinin görüşülmesinin ardından komisyon raporları meclisin bilgisine sunuldu. Plan ve Bütçe Komisyonu ve İnsan Hakları Komisyonu raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Sosyal Hizmetler ve Engelliler Komisyonu, Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu, Tarım ve Kırsal Hizmet Komisyonu, Kadın ve Aile Komisyonu, Turizm ve Haliliye’yi Tanıtma Komisyonu, Çevre Temizlik ve Tabiatı Koruma Komisyonu ile Eğitim Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu raporları ise oy birliği ile kabul edildi.