Şanlıurfa Hipodromunda yapılan Vali Kupası koşusunda kupa sahihibini buldu.
Koşuyu izlemek üzere Hipodroma giden Vali İzzettin Küçük’e Garnizon Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Aysel Göncü, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, TJK Genel Sekreteri Necati Demirkol ve yarış severler eşlik etti. 2 bin 100 metre kum pistte dört yaş ve üzeri safkan İngiliz atların mücadele ettiği Vali Kupası koşusunu 7 numaralı Kiss Of Steps kazandı. Kiss Of Steps’in kazandığı yarışta kupayı at sahibi M.Garip Yılmazoğlu Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün elinden aldı. Yarışın sonunda birinciye 78 bin, ikinciye 31 bin 200, üçüncüye 15 bin 600, dördüncüye ise 7 bin 800 TL ödül verildi.
Kupa töreninin ardından bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, “Yarışlarımızda gündüz heyecanlar vardı şimdi heyecanlara akşam yarışları da katıldı. Bundan sonra Şanlıurfa bu heyecanı akşam vaktinde de yaşayacak” dedi.
Düzenlenen Vali Kupası Koşusunda 13 numaralı KingUgly ikinci, 4 numaralı Hammurabi üçüncü, 12 numaralı Çiftçi Ağa da dördüncü oldu.