Şanlıurfa Piazza, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında minik ziyaretçilerini birbirinden neşeli etkinliklerle buluşturdu. Düzenlenen etkinliklerle, minik ziyaretçiler 23 Nisan’ı büyük bir coşkuyla kutladı.
Şanlıurfalı çocukların 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşamaları için sosis balon şow, maskotlarla promosyon dağıtımı ve yüz boyama gibi etkinliklerin gerçekleştirildi. Vakıflar İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibi de, minik ziyaretçileri için folklor gösterisi sundu. Şanlıurfa Piazza AVM’deki hem eğlenceli hem de eğitici etkinlikler çocukların neşesine neşe kattı. Sosis Balon Show’da çocuklar, balonların sadece birkaç dakika içinde sevimli figürlere nasıl dönüştürüldüğünü hayretle izlerken, bazı çocuklar da balonlara kendileri şekil vermeye çalıştı.
Rengarenk boyalarla yüzlerini sevimli ifadelerde boyatarak, neşeli dakikalar geçiren çocuklar aynı zamanda birbirlerinin yüz ifadeleriyle de çok eğlendi. Piazza’nın minik ziyaretçilerine 23 Nisan’a özel hediyeleri maskotlar tarafından dağıtıldı. Üzerinde Türk bayrağı ve Atatürk resmi bulunan puzzlelar, rüzgar gülleri, “Olumlu Karakterler” ve “Değerlerimiz” dizilerinden kitap hediyelerini alan çocuklar, palyaçolarla da bol bol şakalaştı.