Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği tenis turnuvası Gap Arena tenis kortunda start alacak
Her yaş grubunun katılımının sağlanacağı turnuvaya ilgililerin 17 Mayıs 2015 tarihine kadar Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne müracaat yapmaları gerektiği açıklandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Milli Takım Antrenörü Cüneyt Ercan, Gençlik Haftası dolayısıyla Şanlıurfa’ da böyle bir turnuva yapma kararını Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ile aldıklarını söyledi. Ercan,”Turnuvaya her yaştan grupların katılımını bekliyoruz. Tenis sporu Şanlıurfa’ da henüz yeni yaygınlaşan ve gelişim aşamasında olan bir spor dalıdır. Şehrimizde bu sporla ilgilenen her yaş grubundaki sporcularımızın katılımını bekliyoruz. Bu turnuvayı düzenlememizde bize destek veren Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ a teşekkür ediyorum”dedi.
Gençlik Haftası münasebetiyle bütün Şanlıurfa halkını spor yapmaya davet eden Yıldız, şunları kaydetti:
“Gelin spor yapalım tek galibiyet dostluk olsun” parolası ile Gençlik Haftasını dolu dolu geçirilmesi tek temennimiz. 15 - 18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Şanlıurfa Gap Arena Spor Kompleksi tenis kortlarına her yaştan tüm Şanlıurfalılıları bekliyoruz.”