Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi Sakalar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer’i makamında ziyaret etti.
İlçeye 20 km uzaklıktaki Sakalar Ortaokulu okul idarecileri öğretmen ve öğrencileri meslekleri öğrenme kazanımı kapsamında ilçe merkezine geldi
İdarecilik konusunda Kaymakam Citer’e sorular soran öğrenciler, kaymakamlık mesleği hakkında bilgi aldı.
İdarecilik mesleğinin zor bir meslek olduğunu söyleyen Kaymakam Citer, öğrencilere çok çalışıp ileride idareci olabileceklerini söyledi.
Öğrencilere eğitimin önemi konusunda vurgu yapan Kaymakam Citer, Viranşehir’de eğitim alanında ciddi yatırımların yapıldığını ifade etti.
Öğrenciler ve öğretmenle bir süre sohbet eden Kaymakam Citer Viranşehir’de eğitim kalitesinin gittikçe daha da yükseldiğini ifade ederek şunları kaydetti:
"Viranşehir’e son birkaç yılda çok büyük eğitim yatırımları yapıldı. Şu an eksiklikler olmakla birlikte zaman içinde yeni okulların tam anlamı ile hizmet vermeye başlaması ile yapılan yatırımların ehemmiyeti görülecektir" dedi.
Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer, öğrencilere, Benden herhangi bir isteğiniz var mı?" sorusu üzerine, Saka Ortaokulu öğrencileri okulla ilgili bazı sıkıntılarını dile getirdi. Kaymakam Citer bu sıkıntıların tespit edilerek yakın zamanda giderileceğini kaydetti.
Okul İdareci ve öğrencilerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu dile getiren Kaymakam Citer, okul öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.
Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyaretten sonra Sakalar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri kaymakamlık binasından ayrıldı.