Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı onuruna düzenlenen veda gecesinde duygusal anlar yaşandı.
Çankırı’nın Ilgaz ilçesine atanan Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı onuruna Öğretmen Evinde bir veda gecesi düzenlendi. Geceye Habur Mülki İdare Amiri Suat Demirci, İdil Kaymakamı Ali Karakaya,Garnizon Komutanı Onur Özden,İlçe Jandarma Komutanı Savaş Çağlayan,İlçe Emniyet Müdür Vekili Hayri Ceylan,Cumhuriyet Savcıları,Eski İlçe Emniyet Müdürü Ozan Başurgan,İşadamları, Avukatlar, Muhtarlar,Kurum Müdürleri ve Daire amirleri katıldı.
Milli Eğitim Müdürü Emin Bozkuş, “Kaymakam Mehmet Şamil Horasanlı, Cizre Halkına devletin güler yüzünü her zaman göstererek hep halkın içinde ve halktan biri olmuştur. Bu vesile ile ilçe eğitimine ve çocuklarına göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı teşekkür eder yeni görev yerinde başarılarının devamını dilerim” dedi.
Onuruna düzenlenen veda gecesinde bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Şamil Horasanlı ise, “Burada hiçbir ayrım yapmadan sonuna kadar vatan ve millet için çalıştık ya da çalışmaya çalıştık. İnsanlarımıza da devletin asli yüzünü göstermeye çalıştık. Ben bu yönüyle vicdanım rahat olarak ayrıldığımı düşünüyorum. Nitekim sonuçta insanız. Bunun için eğer bir hakkım varsa ben sonuna kadar helal ediyorum ve herkesinde bana hakkını helal etmesini istiyorum. Ama cenaze törenlerindeki gibi helal olsun değil herkesin hakkını yürekten helal etmesini istiyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Horasanlı için bir sine-vizyon gösterimi yapıldı. Yaklaşık 250 kişinin izlediği gösterimde Kaymakam Horasanlı duygusal anlar yaşadı. Kaymakam Horasanlı’ya değişik hediyeler ve plaketler takdim edildi.