Şırnak PTT Başmdürlüğü, kentin tanıtımına kişisel ve kurumsal pul bastırarak katkı sunmaya devam ediyor.
SS Şırnak 5 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanlığı için hazırlanan kişisel pullar, Şırnak PTT Başmüdürü Abdulkadir Karaboğa ile PTT Merkez Müdürü Tarkan Birlik tarafından kooperatif başkanı Halil Acar’a verildi.
Konuya ilişkin açıklama yapan Karaboğa, posta pulunun dünyada önemli bir değere sahip olduğunu söyledi. Karaboğa, "Dünya genelinde önemli bir değere sahip olan pulu, vatandaşlara sevdirmek, pul değerine yeni boyut kazandırmak amacı ile kişisel ve kurumsal pul uygulaması ile Türk pulculuğuna yeni bir heyecan kattığımızı düşünmekteyiz. Uygulamaya koyduğumuz kişisel ve kurumsal pul uygulaması ile bizimle çalışan kurum veya özel kişilerin kendi belirledikleri logo ve tercihlerini pullara uyguluyoruz. Pul haline dönüşen bu görseller hatıra amaçlı kullanılabildiği gibi gönderilerin üzerine yapıştırılarak posta işleminde de kullanılabilmektedir. Bu şekilde hem Şırnak ilimizi tanıtma hem de pulculuğa farklı bir boyut getirmiş oluyoruz" dedi.
SS Şırnak 5 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Halil Acar da, kooperatif olarak kişisel pula geçiş yaptıklarını belirterek, bunun tüm kooperatif üyelerine hayırlı olmasını söyledi.