Köy ve Mahalle ayırmadan bir bütünüz diyerek hizmet seferberliği başlatan Ardeşen İlçe Belediyesi her ay yaptığı periyodik toplantılardan birini daha tamamladı. Yapılan toplantıda ilçeye bağlı köyler 2018 yılı için destek sözü aldı.

İlçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla her ay düzenli şekilde toplanıyoruz açıklaması yapan Başkan Gültekin Ardeşen’e bağlı köy muhtarlarına ihtiyaç duydukları her konuda kendilerine çekinmeden gelmelerini isteyerek. Özellikle 2018 yılı için ihtiyaç listesi oluşturmalarını yenileyerek Belediyenin imkanları dahilinde bu ihtiyaçların giderileceğini ifade etti.

Ardeşen Belediye Sahil Çay Bahçesinde Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in davetiyle gerçekleşen toplantıya Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Maksut Çırakoğlu ve 41 köy muhtarı katıldı.

Toplantıda Köy Muhtarları Dernek Başkanı Maksut Çırakoğlu; Tüm köy muhtarları adına Başkan Gültekine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken. Köy muhtarları olarak ihtiyaçlarının sınırsız, imkanların kısıtlı olduğunun farkında olduklarını belirterek. Özellikle iş makinası, yol kaba malzemesi ve betonla ilgili 2018 yılında birçok köyün ihtiyaç listesi kabarık. Mümkün mertebe sıraya koyarak bu istek ve taleplerimizi gerekli mercilere iletmekteyiz. Biz muhtarlar ilerleyen günlerde özellikle vekillerimizle bir araya gelmek istediklerini ifade etti.

Başkan Gültekin; “Tokat ilimizde gerçekleştirilen 2019 AK Belediyecilik kampı sonrası İlçemizde her ay yaptığımız muhtara yönelik toplantılarımızı sürdürmekteyiz. Bu anlamda 41 Köy Muhtarımızla bir araya gelerek 2018 yılı çalışma takvimi hakkında değerlendirmelerinde bulunduk. Periyodik aralıklarla yaptığımız bu toplantılara icabet ederek bizleri onure eden başta, Köy Muhtarlar Dernek Başkanım Maksut Çırakaoğlu ve tüm köy muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.” Açıklaması yaptı.