Türkiye genelinde yapılan ziyaretler kapsamında bir süre önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yere Yönetimler Genel Başkanı Erol Kaya’nın ziyaretinin ardından bu kez de AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi Ardeşen’e bir ziyarette bulundu.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ve Belediye Meclis Üyelerinin karşıladığı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 5. Bölge Koordinatörü ve Giresun Millet Vekili Mehmet Geldi ve beraberindeki, Rize İl Yerel Yönetim Başkan Yardımcısı Ali Avcılar bir süre Başkanlık makamında sohbet ettikten sonra, Belediye Kültür Merkezi içinde bulunan meclis toplantı salonunda istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Yapılan toplantının Oldukça verimli geçtiğini belirten Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin; “Bir sürer önce Belediyemizde ağırladığımız AK Parti Genel Başkan Yardımcım Erol Kaya ile yaptığımız istişare toplantısının ardından, bugün AK Parti İlçe Başkanım Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci Aytemiz ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte karşıladığımız Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 5. Bölge Koordinatörü ve Giresun Millet Vekilim Mehmet Geldi ve beraberinde Rize İl Yerel Yönetim Başkan Yardımcım Ali Avcılar’la İstişare ve Değerlendirme Toplantısını yenileyerek çok verimli bir görüşme sağladık. Bu önemli beraberliğe katılım gösteren herkese teşekkür ederim.” Diye konuştu.