Bir Video Instagram Hikayede Nasıl Paylaşılır?, Instagram’da Etiketlendiğim Gönderiyi Nasıl Paylaşırım?, Başkasının Videosunu Instagram’da Paylaşma, Detaylar yazımızda…

Sosyal medyanın en çok tercih edilenleri arasında yer alan Instagram uygulaması fotoğraf, video ve farklı içeriklerle kullanıcılara ulaşabileceğiniz, yüksek takipçi sayısına ulaştığınızda reels izlenme satın al firmalarla anlaşma sağlayarak kazanç sağlayabileceğiniz aktif bir platformdur. Paylaşımların içeriği ve özgün olması takipçi ve beğeni sayınızın yükselmesini sağlayacaktır. Ayrıca beğeni sayılarınızın artması ile etkileşim oranınızda artacaktır. Etkileşim oranının artması için Instagram algoritmasınız dikkate aldığı bazı işlemler vardır. Bunlar:

·         Düzenli olarak her gün paylaşım yapmak;

·         Gönderilere yapılan yorumların tamamına cevap vermek;

·         Hikaye paylaşımı ve hashtag kullanmak;

Dasdas Etkinlikleri Dasdas Etkinlikleri

Ayrıca dikkat çeken reels videoları hazırlamanız ve hikayelerinizde anket soru cevap etkinlikleri yapmanız etkileşim oranınızı artıracaktır. Alternatif olarak Instagram takipçi satın al paketlerinden yararlanabilir Sosyalgram ile 4,99 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Bir Video Instagram Hikayede Nasıl Paylaşılır?

Seçtiğiniz videonun alt kısmında paylaşım simgesi yer almaktadır. Bu simgeye tıkladıktan sonra “hikayene video ekle” butonuna basmalısınız. Açılan ekrandaki talimatları izledikten sonra paylaş butonuna basarak hikayenize videoyu eleyebilirsiniz.

Cihazınızda kayıtlı olan videoları “hikaye ekleme” alanına geldikten sonra içerik seçme alanından belirlediğiniz videoyu seçerek direkt olarak yükleyebilirsiniz. Hikayeler takipçilerinizin dikkatini çekecek düzeyde olursa beğeni ve yorum sayınız da yüksek olacaktır. Ayrıca gönderileriniz, reels ve hikayeleriniz için youtube beğeni hilesi paketlerinden yararlanmak için Sosyalgram.com adresini ziyaret ederek size en uygun olan paketi güvenilir şekilde satın alabilir, gerçek hesaplardan oluşan paketlerle etkileşim oranınızı artırabilirsiniz.

Instagram’da Etiketlendiğim Gönderiyi Nasıl Paylaşırım?

Profilinize giriş yaparak “gizlilik ve güvenlik” ayarlarınızda bulunan “etiketlendiğin fotoğraflar” kısmına gelip “otomatik ekle” ya da “kendin seç” butonlarını aktif ederek etiketlendiğiniz fotoğrafları paylaşabilirsiniz.

Instagram'da Başkasının Hikayesini Kendi Hikayemde Nasıl Paylaşırım?

Paylaşım yapan kişi eğer sizi hikayesine etiketlediyse “bahsedilme” kısmına hikaye düşer ve altına “hikayede paylaş” butonu bulunur. Bu butona basarak istediğiniz düzenlemeyi ekleyip aynı hikayeyi paylaşabilirsiniz. Ayrıca etiketleme yapılmadıysa hikaye paylaşım iznini açmış olan kullanıcıların hikayelerini de kendi hikayenizde paylaşabilmeniz mümkündür.

Bu şekilde paylaşım zinciri etkileşim ve beğeni oranlarınızı artıracaktır. Üstelik gerçek ve free twitter followers paketleri ile Instagram platformu bulunan Sosyalgram.com adresinden beğeni, izlenme, yorum, takipçi ve çok daha fazlasını satın alabilir hesabınızın popülerliğini artırabilirsiniz.