Hamilelik süreci kadar önemli bir süreç varsa o da emzirme dönemidir. Çünkü bu dönemde anneler sık sık bebeklerini emzirmek durumunda olduklarından yeme içmelerine ekstra dikkat etmeleri gerekir. Öte yandan günde onlarca kez bebeğinizi emzirmek durumunda kalabilirler. İşte bu durumda da en önemli ihtiyaç, emzirmeyi kolaylaştıracak ve anneye konfor sağlayacak kıyafet seçimidir. Çünkü bu şekilde hem bebeğinizi her an konforlu bir şekilde emzirebilir hem de son derece şık kombinler ile zarafetinizi koruyabilirsiniz. O halde şimdi emziren anneler için önemli moda ipuçlarından bahsedelim.

Emziren Anneler İçin 6 Moda Önerisi

Anne olmanın yanı sıra birçok farklı sorumlulukla başa çıkmak zorunda kalan kadınlar için bebeğin bakımını kolaylaştırmak ve aynı zamanda şık görünmek önemlidir. Bu nedenle, bebeği emzirirken konforlu ve şık olmanızı sağlayacak desenli etek modellerine göz atmak önemli bir adımdır. Gardırobunuza ekleyeceğiniz bu etekler, hem pratik kullanım sağlar hem de annelikle birlikte tarzınızı korumanıza yardımcı olur. Yoğun tempolu günlerde, payetli eteklerle şıklığınızı ve konforunuzu bir arada yaşayabilirsiniz.

Emzirme Bluzu

Anneler için emzirmek son derece farklı bir duygudur. Bu dönemde şefkati sonuna kadar hissederler. Ancak bir o kadar da zor bir dönemdir. Çünkü bebeğin günün belirli saatlerinde emzirilmesi gerekir. Bu nedenle de kıyafet seçimi çok önemli olur. Emzirme bluzu da tam bu noktada öne çıkar. Annenin bebeğini kolay bir şekilde emzirmesini sağlayan bu bluzlar, son derece konforlu ve şıktır. Şık bir tasarıma sahip olduklarından, hemen her mekanda giyilebilir.

Emzirme bluzlarının öne çıkan bir diğer tarafı da bebekleri emzirecekleri zaman kolay erişilebilirliği sağlamasıdır. Bu nedenle bluzlar genellikle düğmeli ya da ayrılabilir parçalara sahip olur. Böylece emzirmek çok hızlı ve konforlu şekilde gerçekleştirilebilir. Göğüs hizasında bulunan kısımdan kolayca bebek emzirilebilir ve sonrasında tekrar eski haline getirildiğinde bluz şeklinde kullanılabilir.

Emzirme Sütyeni

Bebeklerin günlük anne sütü ihtiyacını karşılamak için daima annelerine ihtiyacı vardır. Anneler de bebeklerini emzirmek istediklerinden yanlarından ayırmazlar. Ancak belirli aralıklarla emzirmek gerekeceği için annenin kıyafeti çok önemlidir. Hızlı şekilde bebeğini emzirmesi gerektiğinden, kıyafetlerin ona göre tasarlanması gerekir. İşte bunun için özel olarak tasarlanan emzirme sütyenleri, annelere büyük konfor sağlamaktadır. Hem göğüs sağlığı ve postürünün duruşunu olumlu yönde etkiler hem de annenin bebeğini hızlı bir şekilde emzirmesine olanak tanır. Renk, tasarım ve model seçenekleri de çok fazla olduğundan, dilediğiniz emzirme sütyeni modeline kolayca ulaşabilirsiniz.

Emzirme Elbisesi

Annelerin özellikle hamilelik ve hamilik sonrası dönemde giydiği kıyafetlere ekstra özen göstermesi gerekir. Çünkü hem vücut sağlığı hem de annenin konforu açısından son derece önemlidir. Öte yandan seçilen giysilerin sahip olduğu kumaşlar da bebeğin cildini etkileyeceği unutulmadan, en doğru seçimin yapılması gerekecektir. Emzirme elbiseleri de tam bu noktada öne çıkar. Hem şıklığı sağlar hem de annenin elbise içerisinde rahat olmasına yardımcı olur. Öte yandan göğüs kısmında özel bir bölme olduğundan, annenin bebeğini kolayca emzirmesi

mümkün hale gelir. Tabii ki bu bölme dışarıdan fark edilmez ve son derece şık bir görünüme sahiptir. Böylece annenin de her an bebeğini emzirmesi mümkün olacaktır.

Emzirme Önlüğü

Bebekler, sahip oldukları metabolizma sebebiyle çok hızlı acıkırlar. Hızlı acıktıkları için de sık sık emzirilmeleri gerekir. Tabii ki anne için bu durum zor olacaktır. Ancak emzirme önlükleri ile bunun önüne geçmek mümkün. Çünkü anneye büyük bir konfor sağlayan emzirme önlükleri; yer, zaman ya da mekan fark etmeden annenin bebeğini emzirmesine olanak tanır. Kullanımı son derece kolay olan önlükler, pek çok farklı model ve tasarıma da sahiptir. Yani kendi moda zevkinize uygun modeller seçerek, gittiğiniz her yerde çantanızdan çıkarıp, büyük bir konforla kullanabilirsiniz.

V Yakalı Bluzlar

Kadınlar için bluz son derece önemli bir giysidir. Çünkü şık kombinlerin en kıymetli parçalarındandır. Kullanım alanları da son derece geniş olduğu için sıklıkla tercih edilir. Bebek sahibi olan ve bebeği emzirme döneminde olan anneler için de harika bir modeldir. Çünkü annenin bebeğini emzirmesi için ulaşımı kolay hale getirir. V yaka kadın bluz modelleri kolayca açılabilir olduklarından bebeğinizi sorunsuz şekilde emzirebilirsiniz. Tabii ki son derece renkli ve modaya uygun bir giysi olduğundan, hemen her kombininizde kolayca tercih edebilir, gösterişli kombinler oluşturabilirsiniz.

Dasdas Etkinlikleri Dasdas Etkinlikleri

Fermuarlı, Çıtçıtlı ve Düğmeli Üst Giyim Ürünleri

Kazak, bluz, yelek, hırka ya da farklı türdeki emziren anneler için son derece önemlidir. Anne için bol olmalıdır. Çünkü dar giysiler vücut sağlığı ve anne sütü verimliliği için çok zararlıdır. Bu nedenle bol ve fermuarlı, çıtçıtlı ya da düğmeli üst giyim ürünleri tercih edilmelidir. Böylece anne bebeğini emzirmek istediğinde kolayca açabilir ve bebeğinin karnını doyurabilir. Üstelik son derece renkli modeller olduğundan, emziren anneler için bu tarz üst giyim ürünleri ile şık kombinler oluşturmaları da mümkündür.

Emziren anneler için kıyafet kullanımı son derece önemlidir. Çünkü hem anne sütünün verimi hem de annenin konforu açısından rahat kıyafetler gerekir. Kıyafetlerde kullanılan kumaş türleri de sağlık açısından ciddi öneme sahiptir. İşte bunun için emziren anneler için en popüler moda önerilerinden bahsederek, emziren anneleri bilgilendirmeye çalıştık. Çünkü anneler için konfor kadar mutlulukları için giydiği kıyafetlerin de önemi vardır.