Yaş çay destekleme bedelleri hesaplara yattı Yaş çay destekleme bedelleri hesaplara yattı

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI - Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim, 31 Mart 2024 tarihinde ülke genelinde gerçekleşen yerel yönetim seçimleri sonucunda, Trabzon Büyükşehri Belediye Başkanlığına seçilen, Av. Ahmet Metin Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İki dönem, Ortahisar Belediye Başkanlığı görevinin ardından, 31 Mart 2024 Yerel yönetim seçimleri sonucunda Trabzon Büyükşehri Belediye Başkanlığına seçilen Av. Ahmet Metin GENÇ; “Çaykur Genel Müdürümüz sn. Yusuf Ziya Alim’i belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden ötürü sn. Yusuf Ziya Bey’e teşekkür ediyorum. Gerek ilimiz, gerekse D. Karadeniz bölgemizde yaş çay tarımının yapıldığı komşu illerimiz için, Çay ve ÇAYKUR tüm işletmeleriyle birlikte bölge insanımızın, ekonomik refahı, iş istihdamı ve sosyal hayat için çok önemlidir. Bu vesileyle yaklaşan 2024 yılı yaş çay kampanyasının şimdiden bereketli ve hayırlı geçmesini diliyorum. “dedi.

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen sayın Av. Ahmet Metin Genç beye tebrik ziyaretinde bulunduk. Sağlık sıhhat ve afiyetle nice güzel hizmetler yapmak dileğiyle, kendisini şahsım ve teşekkülümüz adına tebrik ediyor, hayırlı olsun temennisiyle iyi çalışmanlar diliyorum.“ dedi.