Güneysu’da düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan onur konuğu olarak katıldı.

Programa, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal,Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Eski Milletvekilimiz Abdulkadir Kart, Güneysu İlçe Kaymakamı Davut Düzgün, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Ak Parti İl ve İlçe teşkilat mensupları ,TUGVA Rize İl Temsilcisi Muhammet Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu. Ardından TUGVA Rize Koordinatörlüğü üyesi Lise öğrencisi Ahsen Yılmaz isimli öğrenci tarafından Sen “Özgürsün Kardeşim” isimli şiir okundu.
Protokol selamlama konuşmaları ile devam eden programa onur konuğu olarak katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasında, Türkiye Gençlik Vakfı gençlerimizin hangi aktiviteleri nasıl yapacaklarına kendilerinin karar verdiği, bizler yüksek istişare heyetinde sadece onlara sadece soruları olduğunda cevap verdiğimiz ve nasihat gerektiğinde nasihat ettiğimiz bir vakıftır. Amaç eski Türkiye’den yeni Türkiye’ye geçiş sürecinde alt yapıyı oluşturacak neslin yetişmesine katkı sağlamaktır. Çanakkale’de ve kurtuluş savaşında zaferlere imza atan dedelerimize, ecdadımıza laik olabileceğimizi 15 Temmuz’da yeni nesil olarak göstermiş ve aynı ruhla mücadelemizi sürdürmekteyiz. Bu millet Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ecdadına yaraşır hareket edebileceğini göstermiştir. Türkiye Gençlik Vakfının bugün Güneysu İlçemizde açacağı yeni şubesiyle her gün daha da güçleneceğine inanıyorum” dedi.

Program sonunda TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’a Rize İl ve Güneysu İlçe Temsilciliği tarafından plaket takdiminde bulunuldu.