Rize’ye gelerek Çayeli’nde Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ile ziyaretlerde bulunan  MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hepimizin Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ile beraber yol yürüyen bir lider. Yani burada hiçbir hizmette aksama olmaz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile Çayeli’ne gelen Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük seçmenle bir araya geldi. Belediye Başkanı ve adayı İsmail Hakkı Çiftçi ile esnaf ziyaretlerinde bulunan Küçük, Belediye Başkanı Çiftçi’ye gösterilen ilgiden memnun kaldı. 

CUMHURBAŞKANIMIZ, GENEL BAŞKANIMIZ  BAHÇELİ İLE  YOL YÜRÜYEN BİR LİDER
MHP’li belediyelerin taleplerinin bakanlık düzeyinde desteklendiğini belirten Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük “Ben buraya Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin görevlendirmesi ile bulunmaktayım. Çayeli esnafımızı tek tek ziyaret ettik. Belediye başkanımıza olan ilgiyi, alakayı, sevgiyi görünce çok mutlu oldum. Allah kendisinden razı olsun. 5 yıl pandemi süreci, deprem gibi zor şartlara rağmen çok güzel hizmetler etmiş. Burada çok da güzel bir intiba edindik. Allah nasip eder ve yeniden seçilirse inşallah Cumhur İttifakının bir belediye başkanı olarak, belediye başkanımızı bütün hizmetlerinde hem Milliyetçi Hareket Partisi olarak hem cumhur hükümeti olarak sonuna kadar arkasındayız. Bazıları şunu anlayamıyor, bunu çözemiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hepimizin Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ile beraber yol yürüyen bir lider. Bir tarafta da Devlet Bahçeli var.  Yani burada hiçbir hizmette aksama olmaz. Hiçbir bakanımız sağ olsunlar en ufak bir talebimizi geri çevireyim demezler, demiyorlar, sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyorlar. Böyle bir ayrımcılığa da taviz vermiyorlar” dedi.

‘BAŞKANLARIMIZ HİZMET ÜRETSİN, ‘TAKİPÇİSİ BİZİZ’

Çayeli Belediyesinden kadın istihdamına ‘Sera ‘ desteği Çayeli Belediyesinden kadın istihdamına ‘Sera ‘ desteği

MHP Milletvekili Küçük “Ankara'da da bir kardeşleri var, vekilleri var. Biz de elimizden geldiğince hem belde belediyelerimizin hem ilçe belediyelerin ne sorunu olursa olsun mutlaka bakanlıklarda, milletvekili düzeyinde hem genel başkan yardımcıları düzeyinde hem komisyon üyesi düzeyinde takipçisi olacağız. Çayeli’nde yeter ki başkanlarımız, belde belediye başkanlarımız hizmet üretsin, ‘takipçisi biziz’ diyoruz. Gerçekten başkanlarımıza olan sevgiyi saygıyı burada ilgi alakayı da görünce çok memnun ayrılıyoruz. İnşallah  seçim sonuçları hayırlı olur” ifadelerini kullandı.