GAZETERİZE / Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında bugün saat 20.00’de Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak Çaykur RizesporTrabzonspor karşılaşması öncesi Rize’de İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı  yapıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Rize Valisi Selim Baydaş “İl Spor Güvenlik Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Hem spor kulübü yöneticilerimizle hem ilimizin güvenlik amirleri ile taraflarıyla bütün konunun taraflarıyla Çaykur Rizespor Trabzonspor müsabakasının güvenlik açısından değerlendirmesini yaptık. Trabzon'u Trabzonspor’umuzu komşumuzu misafir edeceğiz. Geçmişten gelen bir rekabet var, komşulukla beraber bir rekabet var. Buna dair planlamamızı, güvenlik planlamamızı yaptık. İnşallah güzellikle misafir edeceğiz. Sahada sporla ilgili her ne olursa olsun sonuç, inşallah sorunsuz bir biçimde maçımızı yapacağız ve misafirlerimizle uğurlayacağız. Çaykur Rizespor bu sezon evinde ağırladığı bütün takımları kendi evlerinde hissettirecek bir ev sahipliği gerçekleştirdi. Hem maç öncesi yapılan buluşmayla yemeklerle hem de tribünde sıkıntısız maç zevki ile maç seyriyle sonuç her ne olursa olsun gelen misafir takımlar kendi evindeymiş gibi maçlarını oynadılar ve buradan sorunsuz bir şekilde uğurladık. İnşallah Trabzonspor maçında da aynı ev sahipliğini gerçekleştireceğiz. Trabzonspor'da komşumuzu da misafir edeceğiz ve buradan uğurlayacağız. Hemşerilerimizi maça davet ediyorum, her iki şehrin her iki takımın dinlenen insanlarını bu maçı, seyir zevki ile güzellikle gerçekleştirip iki takımı güzellikle izlemeye davet ediyorum” dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, “Oynanacak olan maçın dostça sportmence oynanıp kardeşçe sona erdirilecek bir maç olması temennisiyle herkesi stada bekliyoruz” dedi.