Medeniyetin beşiği , insan hakları ve demokrasinin yaratıcısı uygar batı!

Mehmet Akif “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” demiş demesine de yüz yıl geçti dişleri hala sapasağlam ve kan içinde.

Abone Ol

Medeniyetin beşiği , insan hakları ve demokrasinin yaratıcısı uygar batı ; iş Asala , FETÖ , DHKPC ve PKK’ya geldimi ne kadar müsamahakâr. Bizde terör örgütünü övmek suç olmasın , PKK bayrağı ve APO posteri sallamak özgürlüktür , gösteri ve yürüyüş hakları engellenmesin , partileri kapatılmasın , örgüt propagandası yapan , örgütle organik bağı olan milletvekilleri , belediye başkanları tutuklanmasın diye kıçlarını yırtarlar.

Ancak terör örgütü olarak niteledikleri HAMAS’ı boşverin Filistin’i destekleyenlere karşı ise ne kadar acımasızlar. Utanmazca , ahlaksızca , şerefsizce bir çifte standart. Filistin bayrağı ile protesto gösterisi yapan gruplara uygulanan polis şiddeti , yasaklamalar , 7 yıla kadar hapis cezasıyla yargılamalar , Filistin için destek tweeti atanları linç etmeler , futbolcuları kadro dışı bırakıp ceza vermeler , İsrail’in vahşetini kınayan sanatçıların konserlerini iptal etmeler , gazetecileri işten atmalar , insanları sınır dışı etmeler , sansür…

İfade , düşünce ve gösteri hürriyetini işlerine geldiğinde anında çöpe atıyorlar. Ukrayna savaşında Ruslara yaptıkları da bunlardan farksızdı. Adamlar Çaykovski’nin bestelerinin çalınmasını dahi yasakladılar. Üniversiteler Rus Edebiyatı derslerini kaldırdılar , Dostoyevski ve Tolstoy’u müfredatlarından çıkardılar.

Diplomatlarımızı şehit eden Asala militanlarının yargılamalarında ki rezaletleri , Ermeni soykırımını inkar etmenin suç olduğuna dair kanunları , Özdemir Sabancı’nın katil zanlısı Fahriye Erdal’ın yargılanmasında ki şerefsizlikleri , PKK’lı ve DHKP-C’li katil teröristlerin Avrupa başkentlerinde nasıl cirit atmalarını unutmak ne mümkün.

Batı insanlık tarihi adına en utanç verici barbarlıkların , mezalimlerin beşiğidir. Kendileri dışında tüm toplumlar aşağılık mahluklardır. Yarattıkları demokrasi , eşitlik , insan hak ve hürriyetleri gibi kavramların tamamı sadece kendileri içindir. Kendileri dışında ki Dünya yok edilmesi , sömürülmesi gereken barbarlardır. Bu barbar toplumların Dünya medeniyetine hiçbir katkıları olmadığı gibi insani olarak da bir değerleri yoktur. İslamofobi , Türkofobi , Afrofobi , Sinofobi , Rusofobi temelli ırkçılık yüzlerce yıldır siyasi ve sosyal DNA’larıdır.

Mehmet Akif “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” demiş demesine de yüz yıl geçti dişleri hala sapasağlam ve kan içinde.