Mehmet Akif “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” demiş demesine de yüz yıl geçti dişleri hala sapasağlam ve kan içinde.

Medeniyetin beşiği , insan hakları ve demokrasinin yaratıcısı uygar batı ; iş Asala , FETÖ , DHKPC ve PKK’ya geldimi ne kadar müsamahakâr. Bizde terör örgütünü övmek suç olmasın , PKK bayrağı ve APO posteri sallamak özgürlüktür , gösteri ve yürüyüş hakları engellenmesin , partileri kapatılmasın , örgüt propagandası yapan , örgütle organik bağı olan milletvekilleri , belediye başkanları tutuklanmasın diye kıçlarını yırtarlar.

Ancak terör örgütü olarak niteledikleri HAMAS’ı boşverin Filistin’i destekleyenlere karşı ise ne kadar acımasızlar. Utanmazca , ahlaksızca , şerefsizce bir çifte standart. Filistin bayrağı ile protesto gösterisi yapan gruplara uygulanan polis şiddeti , yasaklamalar , 7 yıla kadar hapis cezasıyla yargılamalar , Filistin için destek tweeti atanları linç etmeler , futbolcuları kadro dışı bırakıp ceza vermeler , İsrail’in vahşetini kınayan sanatçıların konserlerini iptal etmeler , gazetecileri işten atmalar , insanları sınır dışı etmeler , sansür…

İfade , düşünce ve gösteri hürriyetini işlerine geldiğinde anında çöpe atıyorlar. Ukrayna savaşında Ruslara yaptıkları da bunlardan farksızdı. Adamlar Çaykovski’nin bestelerinin çalınmasını dahi yasakladılar. Üniversiteler Rus Edebiyatı derslerini kaldırdılar , Dostoyevski ve Tolstoy’u müfredatlarından çıkardılar.

Diplomatlarımızı şehit eden Asala militanlarının yargılamalarında ki rezaletleri , Ermeni soykırımını inkar etmenin suç olduğuna dair kanunları , Özdemir Sabancı’nın katil zanlısı Fahriye Erdal’ın yargılanmasında ki şerefsizlikleri , PKK’lı ve DHKP-C’li katil teröristlerin Avrupa başkentlerinde nasıl cirit atmalarını unutmak ne mümkün.

Batı insanlık tarihi adına en utanç verici barbarlıkların , mezalimlerin beşiğidir. Kendileri dışında tüm toplumlar aşağılık mahluklardır. Yarattıkları demokrasi , eşitlik , insan hak ve hürriyetleri gibi kavramların tamamı sadece kendileri içindir. Kendileri dışında ki Dünya yok edilmesi , sömürülmesi gereken barbarlardır. Bu barbar toplumların Dünya medeniyetine hiçbir katkıları olmadığı gibi insani olarak da bir değerleri yoktur. İslamofobi , Türkofobi , Afrofobi , Sinofobi , Rusofobi temelli ırkçılık yüzlerce yıldır siyasi ve sosyal DNA’larıdır.

Mehmet Akif “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” demiş demesine de yüz yıl geçti dişleri hala sapasağlam ve kan içinde.