Çayeli Ahmet Hamdi-Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi öncülüğünde Çayeli Belediyesi'nin verdiği destekle 25 okulun Okul Aile Birliği birleşerek Afrin'e gönderilmek üzere atkı örülüyor.

Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen ve Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin Afrin'e atkı örmek için bir araya gelen Okul Aile Birliği üyelerini ziyaret ederek bu örnek davranış için tebrik etti.

Etkinlik kapsamında okulda toplanan 25 okulun aile birliği Başkanları ve anneler tarafından örülecek bin atkı, Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiğe ulaştırılacak.

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN: "Zeytin Dalı Harekatında görev yapan askerlerin atkı, bere ve elbiseye ihtiyaçları olmadığını, Devletin güçlü olduğunu, onların her türlü ihtiyacını karşılandığını belirterek bu düzenlenmiş olan etkinlik ile bir nevi onların yanında olduğumuzu hissettirmiş olacağız. Örülecek olan bin atkı orada görev yapan askerlerimize ulaştırılacak. Onlarda kendi anneleri, ablaları ve eşleri yapmış gibi takarlar. İnşallah bu onlara moral ve motivasyon olur " İfadelerine yer verdi.

Başkan Esmen şişleri eline alarak örgü örmeye çalıştı.