Anneler Günü’nde Adana Optimum’da minik ressamlar annelerine en güzel resmi sunabilmek için kıyasıya yarışacak.
10 Mayıs Anneler Günü’nde, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde çocukların annelerine olan sevgilerini resme dökecekleri“Anne Sevgisi” konulu resim yarışması düzenlenecek. Çocuklar, tarifi kelimelerle mümkün olmayan “Anne Sevgisi”ni resimleriyle anlatmaya çalışacaklar.
JÜRİ RESSAMLARDAN OLUŞACAK
Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi Çocuk Kulübü’nün, anneler için adanmış bu en anlamlı gün için düzenlediği etkinlikte, resim yapma konusunda kendisine güvenen çocuklar, yeteneklerini yarıştıracak. 2-8 Mayıs tarihleri arasında Optimum Çocuk Kulübü’nde çalışmalarını yapacak olan küçüklerin resimleri, 8 Mayıs günü jüri tarafından değerlendirilecek. Jüri, değerlendirme sonunda seçimlerini yaparak, en güzel resimleri belirleyecek.
ÖDÜLLER ANNELER GÜNÜ’NDE VERİLECEK
Yarışma sonunda dereceye girenler için, “Anneler Günü” nün kutlanacağı 10 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da AVM Yönetimi tarafından, yarışmaya katılan çocuklar ve ailelerin katılacağı bir tören düzenlenecek. Törende yarışmada dereceye girenlere de çeşitli hediyeler verilecek. Resimleri dereceye giren çocuklar hem başarılarının mutluluğunu yaşayacaklar hem de annelerine, bu anlamlı günde değerli hediyelerini verecekler.
Minik ressamların yarışmaya katılabilmesi için, çocukların aileleriyle birlikte Optimum Çocuk Kulübü’ne başvuruda bulunmaları yeterli olacak. Yarışmaya katılacak çocukların, resimlerini yaparken kullanacakları malzemeler Optimum tarafından ücretsiz olarak temin edilecek.