Saadet Partisi Adana Milletvekili Adayı Hamza Çalışkan, halkın desteğini alarak, Milli Görüş’ü Meclis’e taşımak istediklerini söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi İlçe Teşkilatı ve Saadet Partisi Adana Milletvekili adaylarıyla birlikte Yüreğir ve Yumurtalık’ta esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hamza Çalışkan, Zeytinli Mahallesi’nde yaptığı mitingde, halka seslendi.
Zeytinli sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği mitingde konuşan Çalışkan, "7 Haziran seçimleri ülkemiz için büyük önem taşıyor. Bizler de Saadet Partisi ve Milli İttifak olarak, halkımızın desteğini arkamıza alarak, bu önemli sınavdan alnımızın akıyla çıkmak ve Milli Görüş’ü mecliste taşımak istiyoruz" dedi.
Seçim sürecinde Adana’nın her köşesine gidip, halkla bir arada olmaya, onların sorunlarına çözüm getirecek projeleri anlatmaya çalıştıklarını belirten Çalışkan, şöyle devam etti:
"Gittiğimiz her yerde gördük ki, halkımız içinde bulunduğu durumdan ve ülkenin yönetiminden memnun değil. Sadece ekonomik anlamda değil, manevi olarak da ülkemiz ciddi bir çöküşün içerisinde. Gençlerimiz kendi kültürlerinden, değerlerinden ve geleneklerinden uzak, yabancı toplumların kültürlerine empoze şekilde yetişiyor ve gün geçtikçe maneviyatlarından uzaklaşıyor. Bu uzaklaşmayla birlikte toplumda baş gösteren dejenerasyon problemi de, her alanda insanımıza sirayet ediyor. Bizler, Milli İttifak iktidarıyla birlikte ülkemizde hem ekonomik hem de manevi bir atılım içinde olmayı planlıyoruz. Bir yandan ülkemizi ekonomik anlamda kalkındırıp, halkımızın refah seviyesini arttırırken, bir yandan da manevi olarak insanlarımızın daha huzurlu yaşamalarını hedefliyoruz."
Milli İttifak olarak Mecliste yer alarak, projelerini hayata geçirmek için sabırsızlandıklarını belirten Çalışkan, "İnşallah öncelikle Allah’ın izni, sonrasında halkımızın desteği ile 7 Haziran, ülkemizdeki bu kötü gidişe, çöküşe ve manevi bozuşmaya son vereceğimiz gün olacak" diye konuştu.