AK Parti Adana Milletvekili Adayı Av.Mehmet Can, AK Parti’nin siyasete karakter ve kalite kazandırdığını belirterek, "Dün kaos lobilerinin yönlendirdiği siyaseti, bugün millet yönlediriyor" dedi.
Seyhan’da esnaf ziyareti yapan Adana Milletvekili Adayı Av.Mehmet Can, Ziyapaşa Mahallesi’nde ev ziyaretlerine de katıldı. AK Parti’nin siyasete kazandırdıklarından bahseden Av.Can, "Siyaset, ülkemizde yıllardır belli bir elit kesimin elindeydi. Ülkemiz siyasetinin yönünü kaos lobileri belirliyordu. Manşetlerle siyaset şekillendiriliyordu. Bu düzen AK Parti’nin kurulmasıyla son buldu" dedi.
AK Parti’nin, en büyük mücadelelerinden birisini, manşetlere karşı verdiğini ve halen de vermeye devam ettiğini söyleyen Can, "Algı operasyonlarıyla hala ülke yöneteceğini zanneden medya lobisini, dik duruşuyla pasifize etti. AK Parti, proje ürettiği kadar, siyasetin gelişmesinde de önemli rol oynadı. Sadece siyasi bir parti olarak kalmadı, aynı zamanda bir siyaset okulu gibi işlev göstermektedir. AK Parti, siyasete karakter ve kalite kazandırdı, siyasetin kalite standartlarını yükseltti. Dün kaos lobilerinin yönlendirdiği siyaseti, bugün millet yönlediriyor" ifadelerini kullandı.