Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana’ya ve Yüreğir’e bir seferde en büyük yatırımı AK Parti Hükümetinin gerçekleştirdiğini belirtti.
AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mustafa Çalışkan Büyükşehir ve Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Remzi Kar ile birlikte Melekgirmez Çarşısı Esnafı’nı ziyaret eden Başkan Çelikcan Yüreğir’e yapılan ’Şehir Hastanesi’nin’ Adana’ya ve Yüreğir’e yapılan en büyük devlet yatırımı olduğunu belirtti. Bin 550 yataklı hastanenin 1 milyar liraya maliyetli olacağını söyledi.
Hükümetle kurulan iyi diyalog sayesinde birçok kamu yatırımının Yüreğir’e yapıldığını belirten Çelikcan, "Dev şehir hastanesi, Türkiye’nin üçüncü büyük adliyesi, bölge istinaf mahkemesi ilçemiz sınırları içerisindedir. Bizim kendi projelerimiz, özel yatırımlar ve hükümetimizin yaptığı yatırımlar Yüreğir’i de cazibe merkezi haline getirmiş durumda" dedi.
"TÜRKİYE SİYASİ İSTİKRAR SAYESİNDE EKONOMİ DE RAHATLADI"
AK Parti Hükümeti ile birlikte Türkiye’de artık ’yarın ne olacak?’ korkusunun eski Türkiye’de kaldığını belirten Çelikcan şöyle devam etti:
"AK Parti Hükümeti ile birlikte Türkiye siyasi istikrara kavuşmuş oldu. Siyasi istikrar sayesinde ekonomik istikrarımız da güçlendi. Türkiye’yi hızla büyüttük. Dünyada yaşanan küresel krizlerden ve durgunluklardan en az etkilenen ülke Türkiye olmuştur. 2002-2011 döneminde Gayri Safi Yurtiçi Hasılamız 230 milyar dolardan 774 milyar dolara ulaşmış, kişi başı gelirimiz ise 3500 dolardan 10 bin doların üstüne çıkmıştır. Türkiye yarınlarına artık güvenle bakan bir ülke olmuştur."
AK Parti’nin, kurulduğu 2001’den bu yana girdiği 5 seçimden ve 2 halk oylamasından başarıyla çıkarak, üst üste üç dönem oylarını artırarak iktidarını koruma başarısı gösterdiğini belirten Başkan Çelikcan, "AK Parti Türkiye’de güvenin ve istikrarın adı olmuştur. Başkaları yarının programını bile yapamazken AK Parti Hükümeti 2023’in,2050’in 2073’ün programını yapmaktadır. AK Parti, parti ve hükümet programlarıyla siyasetini tanımlayarak hem ölçülebilir bir siyasi performans ortaya koymuş, hem siyasete kalite kazandırmıştır" dedi.