Adanaspor bünyesinde faaliyet gösteren futbol okullarındaki minik oyuncular antrenman öncesi Tiago ve Samican ile futbol oynamamanın heyecanını yaşadı.
Osman Yereşen Tesislerinde gelen oyuncular dar alanda çift kale maç yaparken bir anda Tiago ve Samican’ı da aralarında buldu. Altyapıdan Sorumlu Yönetici Haluk Oğuz ve Teknik Direktör Eyüp Arın da gösteri maçını izledi. Karşılaşma sonunda hatıra fotoğrafı çektiren minikler güzel bir anı yaşadılar.
Teknik Direktör Eyüp Arın, önümüzdeki hafta itibari ile faaliyet gösteren tüm futbol okullarını kabul ederek A takımda yer alan oyuncuların katılımı ile gösteri maçları oynayacaklarını söyledi. Bu şekilde Adanaspor sevgisinin daha da artacağını belirten Arın, “İnşallah bu hafta matematiksel olarak ligde kalmış bir şekilde kalan maçlarımızı oynamak istiyoruz. Bünyemizde faaliyet gösteren futbol okullarını antrenman öncesi kabul ederek A takımdaki oyuncularla kısa da olsa futbol oynamalarına izin verdik. Miniklerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu” ifadelerini kullandı.
Altyapıdan Sorumlu yönetici Haluk Oğuz da böyle etkinliklerin miniklerin kalbinde Adanaspor sevgisini daha da artıracağını söyledi. Geleceğin futbolcu adaylarının yıldız oyuncularla kısa da olsa futbol oynamanın zevkine vardığını söyleyen Oğuz, “Burada Eyüp Arın gerçeğini unutmamak lazım. Adanaspor ailesi, başkanından yönetimine ve hatta altyapı oyuncuları ile bir bütündür. Bu olguyu yerleştiren Eyüp hoca ve ekibin kutluyorum” dedi.