AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tanrıöver, Tüm Adana Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ata Ürün ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Tanrıöver, muhtarların özlük haklarının daha iyi bir noktaya taşınması için çaba göstereceğinin sözünü verdi.
Tanrıöver, ziyarette muhtarların sorunları çok iyi bildiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın barış sürecindeki gösterdiği özverili çalışmayı milletin taktirle karşıladığına dikkat çeken Tanrıöver, “Ülkemizin birliği ve beraberliğinin tesis edilmesi noktasında Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun bu yoldaki emeği takdire şayandır. Muhtarlarımızın halkın hemen yanında olması ve birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunların üstesinden halkımız ile beraber huzura kavuşacağı açıktır” dedi.
Halkın sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında elinden geleni değil, üzerine düşeni yapacağının sözünü veren Tanrıöver, Adana’nın ve Adanalının hizmetkarı olacağını ifade etti.
Tüm Adana Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ata Ürün ise Tanrıöver’i yakından tanıdıklarını ifade ederek, “Adana’ya hizmeti en iyi şekilde aktaracağına olan inancımız tamdır. Bu yolda kendisini destekliyor başarılarının devamını temenni ediyoruz” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.