Kahta Dernekler Federasyonu’nun (KAHTA-FED), 2015 yılı futbol turnuvalarının final maçını, 3 Mayıs 2015’te Kahta Stadyumunda yapacak.
İstanbul’da bulunan Kahta kökenli insanların aralarındaki dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek için Kahta-Fed olarak, dernekler arası futbol turnuvası düzenlediğini belirten Kahta-Fed Başkanı Av. Ali Yücel, ayrıca final maçı öncesinde Kahtalı Mıçı’nın da sevenleriyle buluşacağını söyledi.
Başkan Yücel, “İlçemizin tanıtımında ayrı bir değere sahip olan Kahtalı Mıçı’yi final maçımıza davet ettik. Kahta’da maç öncesinde sevenleriyle buluşup türküler söyleyecek. Bizim Kahtalı Mıçı’ye bir vefa borcumuz var. Sanatçımızı onure etmek istedik. Çünkü o Kahta için bir değerdir. Ayrıca tüm Türkiye için bir kazanım oldu. Yerelden ulusala giden bir sanatçımızdır. Allah onu sevenlerine bağışlasın” dedi.
Yücel, Kahta Dernekler Federasyonu’nundüzenlediği 2015 yılı futbol turnuvalarının final maçının 3 Mayıs 2015’te Kahta Stadyumunda yapılacağını söyleyerek tüm Kahtalıları, turnuvanın final maçına ve Kahtalı Mıçı’nın konserine davet etti.