Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Yönetim Kurulu Üyeleri, TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün’ü ziyaret ederek, 2 Haziran Salı günü Adıyaman Belediyesi’yle birlikte yapacakları “İmam Hatipliler Gecesi” öncesinde bilgi alış verişinde bulundular.
2 Haziran Salı günü TPAO Bölge Müdürlüğü konferans salonunda Adıyaman Belediyesi’yle birlikte yapacakları “İmam Hatipliler Gecesi” öncesinde TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün’ü ziyaret eden Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Yönetim Kurulu Üyeleri, gerçekleştirecekleri geceyle Adıyaman’da önemli etkinliğe imza atacaklarını belirttiler.
Geçen yıl 28 Şubat post modern darbenin yıl dönümünde şimdiye kadar Adıyaman’da görülmemiş kalabalıkla Adıyaman’da, bulunan bütün sivil toplum örgütlerinin katılım sağladığı “28 Şubat Postmodern Darbe” konulu konferanslarının yakınlarının halen devam ettiğini söyleyen Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Genel Sekreteri Mehmet Ulum, bu yılda 2 Haziran Salı günü saat 20:00’de ezgi sanatçısı Taner Yüncüoğlu’nun konseriyle dev bir etkinliğe imza atacaklarını vurguladı.
Ulum, “Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) olarak kurulduğumuz günden bu yana ilimizde bir dizi basın açıklamaları yaparak, farklı etkinliklere imza attığımız için bütün kesimlerin takdirini aldık. Adıyaman’da sosyal etkinliklerin olmayışından ötürü yola çıkarak, İmam Hatip Okullarından mezun olan bütün arkadaşlarımızla birlikte elimizi taşın altına koyduk. Ve ilimizde şimdiye kadar görülmemiş bir kalabalığın iştirak ettiği Abdurrahman Dilipak’ın “28 Şubat Postmodern Darbe” konulu konferansının üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen halen o kalabalıkta bir etkinliğin yapıldığına şahit olmadık. Tabii ki, o etkinliğimizde AGİP üyelerimizin ve bizleri yakından takip eden vatandaşlarımızın oldukça büyük bir emeği var. Bu emeğin ilk meyvesini aldıktan sonra bu yılda 2 Haziran Salı günü saat 20:00’de İmam Hatiplilerin çok yakından tanıdığı ve ezgileriyle büyüdüğü sanatçı Taner Yüncüoğlu’nu Adıyaman Belediyesi’yle birlikte ilimize davet ederek, dev bir organizasyona imza atıyoruz. Taner Yüncüoğlu’nu özellikle ilimize davet etmemizin sebebine gelince kendisi 28 Şubat post modern darbe döneminde hem eserleriyle hemde dik duruşuyla İmam Hatiplilerin yanında olmuştur. Bu sebeple bizler İmam Hatipliler olarak bizlerin sesi olan usta sanatçı Taner Yüncüoğlu’nu ilimizde misafir edeceğimiz için oldukça mutluyuz. Bu konserimize tüm halkımız davetli olup, bayanlara yer ayrılmıştır. Ayrıca konserimizin ücretsiz olduğunun da altını çizmek isterim. Bu gecenin oluşmasında emeği olan Adıyaman Belediyesiyle birlikte TPAO Bölge Müdürlüğü’nün yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşlarını ve önemli isimleri unutmamak gerekiyor. Bizler AGİP olarak 2 Haziran Salı günü saat 20:00’da gerçekleştireceğimiz “İmam Hatipliler Gecesi” öncesinde bizlere ev sahipliği yapacak olan TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün’ü ziyaret ederek, bütün TPAO ailesini gecemize davet ederek, teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün de Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden ötürü oldukça mutlu olduğunu belirterek, 2 Haziran Salı günü saat 20:00’de TPAO Bölge Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşecek olan ‘İmam Hatipliler Gecesi’nde ezgi sanatçısı Taner Yüncüoğlu’nun Adıyaman’da, bir konser vermesinin önemli bir hizmet olduğuna dikkat çekti.