Assistt Çağrı Merkezi Genel Müdürü Ali Dülgeloğlu ile birlikte Assistt Çağrı Merkezini ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, çağrı merkezindeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Adıyaman’da yapılan her türlü yatırımı çok önemsediklerini ve Assistt Çağrı merkezinin Adıyaman için önemli bir yatırım olduğunu belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; “Assistt 22 ayrı ilde hizmet vermekte. İlimizde hizmete girdikten bu yana 350 çalışanıyla vatandaşlarımıza hizmetini sürdürmekte. Assistt vatandaşa verdiği hizmetin yanı sıra istihdam konusunda da gençlerimiz için önemli bir iş kapısı haline gelmiştir. Gençlerimizin bu şekilde istihdam edilmelerini görmek bizleri mutlu etmektedir. Türkiye genelinde 12 bin kişiye ekmek kapısı haline gelen ve ilimizdeki hizmet kalitesini her geçen gün artırarak sürdüren Assistt Çağrı Merkezi ilimizde de 350 kardeşimizi istihdam ediyor. Assistt Çağrı merkezinin daha iyi bir mekanda hizmet vermesi adına yapmış olduğumuz girişimlerimiz neticesinde Organize Sanayi Bölgesinde yeni bir hizmet binası yapılacak. Bu konuda büyük çaba sarf eden sayın valimize, Organize sanayi bölgesi başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte hem hizmet kalitesi artacak, hemde çalışan sayısı artacaktır. Bu vesileyle başta Assistt Genel Müdürü Ali Dülgeloğlu başta olmak üzere Assistt yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Türkiye geneli hizmet verdikleri iller arasında Adıyaman Assistt Çağrı Merkezinin hizmet noktasında her geçen gün ileriyi gittiğini belirten Assistt Çağrı Merkezi Genel Müdürü Ali Dülgeloğlu; “Adıyaman’da olmaktan son derece mutluyum. 350 çalışanımızla hizmetimizi sürdürmekteyiz. Müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek adına yaptığımız yatırım ve çalışmalarımızın yanı sıra çağrı merkezi hizmet binamızın yetersizliğini daha önce gerek sayın valimizle, AK Parti Grup Başkanvekilimizle paylaşmıştık. Sağ olsunlar onlarda bu konuda bizlere öncülük ettiler ve Organize Sanayi Bölgesinde yapılmak üzere bir yer tahsis ettiler. Burada yapacağımız hizmet binasıyla müşterilerimize daha kaliteli hizmet vereceğimiz gibi bünyemizde çalışmakta olan 350 kişilik personel sayımızı daha yukarılara taşıyacağız. Şirket olarak en büyük hedefimiz ‘Mutlu çalışan-mutlu müşteri’ anlayışımız, teknolojimiz ve mükemmelliyetçi hizmetimizle herkes için stratejik yol arkadaşı olmak ve Çağrı merkezi sektöründe şimdinin ve geleceğin lideri olmaktır. Bu vesileyle bizlere her konuda destek olan sayın valimize, AK Parti Grup Başkanvekilimize teşekkür ediyor, bütün çalışanlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Assistt Genel Müdürü Ali Dülgeroğlu ile Birlikte Assistt Çağrı Merkezini ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, çalışanlarla bir süre sohbet edip, onlara yeni hizmet binasının yapılacağı müjdesini verdi.