Adıyaman Barosu tarafından düzenlenen Avukatlar Günü Pikniğine katılan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, meslektaşlarının gününü kutlayıp, hasret giderdi.
Avukatlar günü münasebetiyle Adıyaman Beşpınar Mesire alanında Adıyaman Barosu tarafından düzenlenen pikniğe, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adaylarından Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve İclal Yalçın Tutuş, Adıyaman barosu avukatları ile aileleri katıldı.
Düzenlenen etkinliğin barışa, huzura ve adalete vesile olması temennisinde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; “5 Nisan Dünya Avukatlar günü münasebetiyle baromuz tarafından etkinlik hazırlığı yapılmıştı anacak baharın bereketli geçmesi ve havaların yağışlı olması münasebetiyle gecikmeli de olsa çok güzel bir ortamda, baro başkanımız Hasan Demir ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından organize edelin piknikte meslektaşlarımız aileleriyle birlikte araya gelmişler. Avukat kökenli birisi olarak bu beni çok mutlu etti. Ben Adıyaman barosunun bir mensubuyum, üyesiyim ve olmaktan da büyük onur duyuyorum. Çünkü çok değerli meslektaşlarımız, ağabeylerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimiz hep birlikte. Baro çatısı altında millete hizmet etmeye çalışıyorlar. Adıyaman barosu birliğiyle, beraberliğiyle, muhabbetiyle, güzelliğiyle kentimize yakışır bir şekilde hizmet vermektedir. Adıyaman barosu adil olan neyse her zaman onu yapmıştır. Sağduyulu bir baromuz var. Baromuz tarafından organize edilen piknik sayesinde meslektaşlarımızı ve ailelerini ziyaret etme fırsatı bulduk, sohbet ettik, hasret giderdik. Düzenlenen bu yemeğin aynı zamanda barışa, kardeşliğe, huzura ve adalete vesile olmasını temenni ediyor, bütün meslektaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Barosu Başkanı Avukat Hasan Demir; “5 Nisan Dünya Avukatlar günü münasebetiyle her yıl düzenlemekte olduğumuz etkinliğimizi bu yıl ailelerimizle birlikte açık havada piknik yaparak kutlamayı planlamıştık. Ancak hava şartlarının uygun olmayışı ve yağışlı olması nedeniyle programımızı ertelemiştik. Çok güzel bir ortamda ve havada meslektaşlarımız ve aileleriyle bir araya geldik. Sayın Grup başkanvekilimizde etkinliğimize diğer milletvekili ve Milletvekili adaylarıyla birlikte sürpriz ziyaret gerçekleştirdiler. Tabi siyasi partiler içerisinde çok sayıda avukat meslektaşlarımızın aday gösterilmesi yer alması bizleri mutlu etmektedir. Bu vesileyle etkinliğimize katılan AK Parti grup başkanvekili Ahmet Aydın’a, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat’a, Aday Adayları Adnan Boynukara’ya, İbrahim Halil Fırat’a ve İclal Yalçın Tutuş’a teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.