AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Adnan Boynukara,’Huzur kenti’ olan Adıyaman’ın Güneydoğu’nun bazı illerine benzememesi için seçmenin AK Parti’ye oy vermesi gerektiği söyledi.
‘Çözüm süreci’ ve ‘HSYK seçimlerinde’ önemli görev üstlenen Adalet Bakanlığı eski Yüksek Müşaviri ve AK Parti Adıyaman Milletvekili aday adayı Adnan Boynukara, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Adıyaman’da sivil toplum kuruluşu, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Adnan Boynukara, 25. dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde partisine destek istiyor.
Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Adnan Boynukara, hem seçim çalışmaları hem de muhalefet partilerinin seçim vaatleriyle ilgili açıklamada bulundu.
AK Parti’nin Adıyaman’da 5-0 yapacağını ve seçim atmosferinin bunu gösterdiğini kaydeden Adnan Boynukara, “Yoğun ve hızlı bir seçim kampanyası yürütülüyor. Adıyaman’da ki 45 günlük seçim programımız satır satır yürütülüyor. Her gün bir arkadaşımız bir beldede, bir köyde, mahallede halkımızla buluşuyoruz. Yaptıklarımızı anlatmanın yanında yapacaklarımızı konuşuyoruz. Onların bizden taleplerini dinliyoruz, not alıyoruz; çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yoğun bir tempo devam ediyor.
Şuan Adıyaman’da ki seçim atmosferi AK Parti’nin 5-0’a çok yakın olduğunu gösteriyor. İki gün önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geldi. Miting alanını herkes gördü. CHP’nin Adıyaman’da milletvekili çıkarma şansı görünmüyor.
Adıyaman’ı ‘huzur kenti’ diye tanıtıyoruz. Adıyaman huzur kenti olarak devam etsin mi, etmesin mi? Adıyaman’ın, Güneydoğunun bazı illerine benzemesini istemiyorsak, silahtan, şiddetten beslenen bazı anlayışların burada zemin bulmaması lazım. Herkes istediğini söyleyerek, fikir beyan edebilir ama şiddet ve tehdit siyasetin bir aracı haline geliyorsa burada sorun var demektir. Biz bunu halkımıza anlatıyoruz.
Adıyaman’a bugüne kadar bir çok yatırım gerçekleşti. Bundan sonrada yeni yatırımlar gelecek ve devam eden yatırımların takipçisi olacağız. Kampanya güzel bir şekilde devam ediyor. Umarım bundan sonrada kampanya kavgasız gürültüsüz devam eder” dedi.