Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi ile Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü atölye faaliyetleri yazın da birbirinden eğlenceli aktivitelerle devam edecek.
Çocukların bilim, sanat, spor alanında yeteneklerini ortaya çıkaran ve kişisel gelişimlerine katkı sunan atölye çalışmaları büyük ilgi görüyor. 2014 yılında 2000 çocuğun faydalandığı atölyeler yaz döneminde de çocukları eğlenerek öğrenmeye davet ediyor.
6 -9 ile 9- 12 yaş grubu olmak üzere iki farklı kategoride faaliyet gösterecek atölye çalışmalarında hem bilgilendirme hem de eğlendirme amaçlanıyor. Satranç, el sanatları, drama, step-aerobik olmak üzere farklı kategorilerde olan atölyeler arasında müzik atölyeleri de bulunuyor.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, atölye çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi: "Çocukların eğlenerek, uygulamalı eğitimle de görerek öğrenmelerine katkı sunan atölye çalışmalarını destekliyoruz. Okulların tatil olmasına kısa bir süre kaldı. Çocuklar atölye çalışmalarına katılarak hem eğitimden hem de eğlenceden kopmadan yaz tatilini daha güzel değerlendirebilirler."