Keçiören Belediyesi yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili hazırlıklarına hız verdi. 23 Nisan kutlamaları 20 Nisan’da başlayacak ve 5 Mayıs’a kadar sürecek.
Kamil Ocak İlköğretim Okulu, Kalaba İlkokulu, Ufuktepe İlkokulu, Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu, Hayri Erişen İlkokulu, Şehit Hakan Kabil İlköğretim Okulu, Keçiören Yunus Emre İlköğretim Okulu, Osman Hamdi Bey İlköğretim Okulu, Bağlum İlkokulu, Şehit Hüseyin Köksal İlkokulu olmak üzere toplamda 10 okula kurulan şişme oyun alanları ile çocuklar doyasıya eğlenecek. İçerisinde zıpzıp, kaydırak, oyun evi, top havuzu olan oyun alanlarına çocukların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
HEDİYELER HAZIR
Çocukların 23 Nisan’da doyasıya eğlenmesini isteyen Keçiören Belediyesi ayrıca jonglör, yüz boyama gibi etkinliklerle de 23 Nisan’ı renklendirecek. Bisiklet, scooter, bebek, basketbol topu gibi çeşitli hediyelerin verileceği etkinliklerde ayrıca tüm çocuklara patlamış mısır, şeker de dağıtılacak.
23 Nisan’da Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenecek resmi törene ise Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın katılımı bekleniyor.