Yenimahalle Belediyesi’nin her ay düzenlediği kadınlar matinesinde Yenimahalleli kadınlar eğlenmeye devam ediyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın eşi Azize Yaşar’ın ev sahipliğinde İlkadım Düğün Salonu ve Batıkent Meydan AVM La Mode Düğün Salonu’nda düzenlenen iki ayrı matinede salonu hıncahınç dolduran kadınlar dans edip, oyun oynadı. Kadınları günlük dertlerinden ve yorgunluklarından bir nebze de olsa uzaklaştırmak için düzenlenen kadınlar matinesi Yenimahalleli kadınlardan tam not alırken, yeni dostlukların da başlamasına vesile oldu.
Canlı müzik eşliğinde söylenen türkülerle duygulanan hanımlar, Ankara oyun havalarında göbek atarak eğlenceli bir gün geçirdi. Birbirini tanımayan yüzlerce kadın, 4 saat boyunca kaynaşarak şarkılara ve türkülere eşlik etti. Düzenlenen sandalye kapmaca ve oryantal yarışlarını kazanan kadınlara da çeşitli ödüller verildi.
Eğlencenin tadına doyamayan kadınlar Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a “Ayda bir günü de bize ayırıp bu matineyi düzenleyen başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bütün derdimizi şu kapıda bırakıp, gönlümüzce eğleniyoruz. Yeni dostluklar kurduk. Hep birlikte olmak için de her ay bugünün gelmesini iple çekiyoruz” diyerek teşekkür etti.