İş dünyasının başarılı girişimcilerini bir araya getirmek, üyeler arası dostluğu ve ticareti geliştirmek amacıyla kurulan Genç Girişim ve Yönetişim Derneği, 12’nci kuruluş yıldönümünü düzenlenen bir balo ile kutladı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da bu anlamlı gecede genç girişimcileri yalnız bırakmadı. Türkiye’nin kendi ayakları üzerine durması için üretmesi gerektiğini kaydeden Yaşar, “Türkiye üretmek mecburiyetindedir. Bunu da sizler gerçekleştireceksiniz. Sizler ne kadar güçlü olursanız Türkiye’de o kadar güçlü olur” dedi.
Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu’nun ev sahipliğinde Holidayinn Otel’de gerçekleşen baloya Yaşar’ın yanı sıra Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, OSİAD Başkanı Ahmet Kurt, Anadolu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay ve çok sayıda girişimci katıldı.
ALLIOĞLU’NDAN EKONOMİ ELEŞTİRİSİ
Derneğin kuruluşundan bu yana kat ettiği mesafeyi anlatan Başkan Nezih Allıoğlu, “Bir avuç idealist insan tarafından 12 yıl önce kurulan derneğimiz bugün hak ettiği yerdedir. Tabela derneği olmayan, her günü, her saati dolu dolu geçen GGYD, artık kentte söz sahibidir” dedi.
Allıoğlu, son 2 yıldır Türkiye’de ekonominin geriye atıldığını belirterek “Türkiye’nin birinci gündem maddesi ekonomi olması gerekirken, ekonomi 2’nci, 3’üncü sıraya atıldı” ifadelerini kullandı.
YAŞAR’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye’nin girişimcilerle, üretenlere sahip çıkması gerektiğini belirtti. Üretimin önemine dikkat çeken Yaşar, “Üreticilere sahip çıkar, onların sorunlarını çözersek kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir Türkiye’yi inşa etmiş oluruz” dedi.
Gecede Yaşar, derneğin yeni üyelerine plaketlerini verirken Dernek Başkanı Allıoğlu da desteklerinden dolayı Yaşar’a teşekkür plaketi takdim etti.