Konyaaltı ilçesinde elektrik konusunda yaşanan sıkıntıları dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla Akdeniz EDAŞ tarafından, Konyaaltı Kaymakamlığında muhtarlarla toplantı düzenlendi.
Konyaaltı İşletme Müdürü Mehmet Öz ve Akdeniz EDAŞ yetkilileri tarafından sıkıntıları dinlenen muhtarların istek ve önerileri kayıt altına alındı.
Çözümlenemeyen ve kronik bir hale gelen bazı sıkıntılar ile yatırım yükümlülüklerinin, tarifeye getirdiği maliyetler sebebi ile belirli bir plan dahilinde zamanla çözüme kavuşturulabileceğini söyleyen Akdeniz EDAŞ yetkilileri, yatırımları ile kent merkezi yapılanmasına öncelik veren Akdeniz EDAŞ’ın en yakın zamanda kırsal sorunlarına da el atarak bütün sıkıntıların giderileceğini ifade ettiler.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de katıldığı toplantıda konuşan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Sarıhan,hizmet vermeye çalışan çalışan Akdeniz EDAŞ ’a geçmiş yıllardan gelen ihmalkarlığın da yüklenmemesi gerektiğini belirterek " Akdeniz EDAŞ’ın bölge halkına, muhtarlara ve bölge sorunlarına verdiği önemi biliyoruz" dedi.