Antalya Bağımsız Milletvekili adayı Hasan Subaşı, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen “10.Tarım Fuarı”nı gezdi.
Fuarda stantları ziyaret eden Hasan Subaşı, tarım sektörünün sıkıntılı bir süreç yaşadığını belirterek, "Tarımda gerekli tedbir alınmazsa, tarım ürünü ithal eden bir ülke haline geleceğiz" dedi. Tohumculuk başta olmak üzere, fidecilik, bitki beslenme, traktör ve tarım aletleri olmak üzere 18 sektörden 92 firmanın katıldığı fuarda açılan stantları gezen Antalya Bağımsız Milletvekili adayı Hasan Subaşı, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ile de sohbet ederek, üreticinin sorunlarını dinledi.
Tarım sektörünün kötü bir tablo ortaya koyduğunu söyleyen Hasan Subaşı, çözümsüzlüğe doğru giden bir süreç yaşandığını söyledi. Subaşı, "Tarımda gerekli tedbir alınmazsa, tarım ürünü ithal eden bir ülke haline geleceğiz, mazot denizcilere ucuz veriliyorsa çiftçilere de verilmelidir" dedi.
Fuarda Atatürkçü Düşünce Derneği Gazipaşa Şubesi standını da gezen Hasan Subaşı, Başkan Fehmi Tuncer ile sohbet etti.
Hasan Subaşı daha sonra rahatsız olduğunu öğrendiği DYP’nin eski bölge liderlerinden Durali Demirci’yi evinde ziyaret etti. Demirci’ye geçmiş olsun dileklerini ileten ve geçmişte merkez sağda verdiği hizmetler için teşekkür eden Subaşı, merkez sağda oluşan boşluğun kapatılması içim çaba harcayacaklarını, ihtiyaç duyulması halinde partisinin toparlanması için çaba harcayacağını belirtti.