Antalya’nın Aksu ilçesi Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Karaöz’le başlattığı ziyaretlerine Çamköy Mahallesi ile devam eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, vatandaşlara belediyenin hizmetleri ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Kısa sürede başta semt polikliniği olmak üzere Aksu’nun ciddi sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu aktaran Başkan Şahin, “Aksu’da boşa geçen yılların telafisini yapmak için özveri ile çalıyoruz” dedi.
Ulaşım konusundaki isteklere Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Ulaşım Komisyonu Başkan Yardımcısı olan Yaşar Sözen açıklık getirdi. Monte edilen yeni duraklarla ilgili bilgi veren Sözen, yol sıkıntılarının farkında olduklarını ve zamanla sorunun çözüleceğini söyledi.
Abonelikler konusunda ise mahalle sakinlerine açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Bozarlan ise, 2004 yılından önce yapılan evlere abonelik verilebildiğini, diğerleri içinse çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.
Ziyarete Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş ve AK Parti milletvekili aday adayı Nur Açan da katıldı.