Muratpaşa Belediyesi’ne ait Ermenek Mahallesi’nde bulunan Türkan Saylan Toplum Merkezi, Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Etüt Merkezine dönüştürülüyor. Ermenek Mahallesi sakinlerinin talebini değerlendiren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ikinci kreşin yapılması kararını verdi. Türkan Saylan Toplum Merkezi olarak kullanılan binanın tadilatı yapılarak Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Etüt Merkezi olarak kullanılacak.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Mahalle Muhtarı Hüseyin Elmalı ile birlikte Türkan Saylan Toplum Merkezi’ne giderek yapılan tadilat çalışmalarını denetledi. Türkan Saylan Kreş ve Gündüz Bakımevi adıyla hizmete girmesi planlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi 100 çocuk kapasiteli olması planlandığı, Kreş ve Gündüz Bakımevi içerisinde ayrıca Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı etüt merkezinin de yer alacağı kaydedildi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe kreşinin ardından ikinci kreşi de Ermenek’te açacaklarını belirterek, “Ermenek bölgesinde özellikle turizm sektöründe çalışan vatandaşlarımız ikamet ediyor. Turizm sektöründe çalışan annelerin çocuklarının faydalanması için kreşi hizmete açacağız” diye konuştu.