Döşemealtı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi, yıl sonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.
Antalya’nın en büyük Döşemealtı’nda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, geleneksel yıl sonu sergisini Döşemealtı Kültür Merkezi’nde açtı. Alyazma Folklor Ekibi’nin gösterisiyle başlayan etkinlik daha sonra İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü’nün ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün son olarak da Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül’ün günün önemine dair yaptığı konuşma ile sona erdi. Kaymakam Mehmet Baygül, “Toplumun kalkınması halkla devletin işbirliği yapmasıyla olur. Bugün bunun örneğini yaşıyoruz. Halkımızdan gelecek talebe göre her konuda kurs açabiliriz. Örneğin Amatör Planör kursu, çocuk bakımı ve gelişimi kursu ve daha pek çok kurs Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde açılabilir” dedi.
Pazaryerindeki programın ardından Döşemealtı Belediyesi Kültür Merkezi’nde hazırlanan Sergi’nin açılışı yapıldı. Açılışı Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Açık, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Yiğit, Döşemealtı Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Ahmet Küçüktekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canat Duru, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, şube müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Döşemealtı’ndaki yıl sonu sergisi törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili adayları eski İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Rafet Zeybek, İlçe Başkanı Zekeriya Altun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın katıldı.