Konyaaltı Belediyesi, personelini çeşitli eğitim ve seminerler ile bilgilendiriyor. Personele, büroda çalışma ve ergenomi ile yangın konularında eğitim verildi.
Konyaaltı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programı kapsamında personel, iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgilendirildi. Konyaaltı Belediyesi Ahmet Tunç Salonu’nda düzenlenen eğitim programında İş Güvenliği Uzmanı Birsen Kanat, ilk olarak personeli büroda çalışma teknikleri ve ergonomi uyumu konularında bilgilendirdi.
Ofis ortamında çalışırken doğru biçimde oturmanın önemi; bilgisayar, telefon ya da benzeri ofis eşyası kullanırken ise alınması gereken pozisyon hakkında bilgiler veren Birsen Kanat, iş hayatında ihmal edilen küçük ayrıntıların ilerleyen süreçlerde meslek hastalıklarına neden olabileceğine dikkat çekti.
Masa başında çalışan kişilerin gün içinde fiziksel hareketler yapması gerektiğini dile getiren Kanat, bu hareketlerin bir kaçını belediye personeline uygulamalı olarak anlattı. İş Güvenliği Uzmanı Kanat, yangın öncesi ve de yangın esnasında alınacak tedbirler konusunda da belediye personelini bilgilendirdi.