Mesleki Eğitim ve Küçük Sanayi Destekleme Vakfı (MEKSA), Emniyet Müdürlüğü, İş-Kur ve AESOB tarafından yürütülen proje kapsamında AESOB Eğitim Binası’nda meslek edindirme kurslarına devam eden kursiyerler ve öğretmenleri AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok’u makamında ziyaret ettiler.
Mesleki Eğitim ve Küçük Sanayi Destekleme Vakfı (MEKSA), Emniyet Müdürlüğü, İş-Kur ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) tarafından yürütülen proje kapsamında AESOB Eğitim Binası’nda meslek edindirme kurslarına devam eden kursiyerler ve öğretmenleri AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok’u ziyaret ederek, kendilerine sağlamış olduğu imkanlar için teşekkür ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Sevimçok, göreve geldiği ilk günden itibaren eğitime ayrı bir önem verdiğini belirterek, AESOB Eğitim Binası’nda devam eden meslek edindirme kurslarıyla pek çok gencin koluna altın bilezik taktıklarını belirtti.
Kursiyerlere tavsiyelerde de bulunan Sevimçok, “Orası sizler için bir üniversite. Hepiniz mesleklerinizin kıymetini bilin. Kendinizi geliştirin. Size nasıl bir şey öğretiyorlarsa sizde başkalarına öğreterek ömrünüzü faydalı bir şekilde geçirin. Aslında meslek sırrı diye bir şey yoktur. Asıl meslek sırrı, işini doğru, düzgün ve hilesiz olarak yapmaktır. Kaliteli yapmaktır” dedi.
Toplam 107 kursiyerin halen eğitim gördüğü AESOB Eğitim Binası’nda, aşçı yardımcısı, pastacılık, kuaförlük, kat hizmetleri ve ön büro rezervasyon gibi dallarda kursiyerlere MEKSA eğitimcileri tarafından uygulamalı dersler veriliyor.