Çıldır Köylere Hizmet Götürme Birliğinde görev yapacak olan muhtarların belirlendiği birlik seçimi köy muhtarlarının katılımıyla yapıldı.
Çıldır Öğretmen Evinde yapılan seçim saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Köylere Hizmet Götürme Birliğinde görev yapacak olan muhtarların belirleneceği seçime Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç başkanlık yaparken, Çıldır Mal Müdürü Mehmet Ümit Ulusan ve Köylere Hizmet Götürme Birliği teknik elamanı Muharrem Othan görevli olarak katıldı.
Seçim öncesi 2014 yılı içerisinde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylerde yapılan hizmetler muhtarlara anlatılırken, 2015 yılı içerisinde programa alınmış hizmetler hakkında bilgi verildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından muhtarların sorunlarını dinleyen Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, köylerdeki eksikliklerin giderilmesi için çalışacaklarını belirterek, notlar aldırdı. Yapılacak seçimin Çıldır’a hayırlı olması temennisinde bulunan Kılıç, seçimde yarışacak muhtarlara ise başarılar diledi.
Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, iki İl Genel Meclis üyesi ve 34 köy muhtarının oy kullandığı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimin de oyların çoğunluğunu alan Kuzukaya köyü muhtarı Henis Ballıkaya ve Güvenocak köyü muhtarı Cihangir Karagöz birliğin yeni üyeleri oldular.