Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin öğrencileri tarafından oluşturulan Müsvedde Gazete ve Radyo Gurubunun Kültür Sanat ve Kariyer Şenliği Programına katıldı.
Sadece ilim öğrenmek bizlere gelecekte yeterli olmaz diyen Müsvedde Gazete ve Radyo Gurubunun düzenledikleri Kültür Sanat ve Kariyer Şenliğinde 90lı yılların esintileri yaşatıldı. 90 lı yılardaki televizyon, iletişim araçları, joyistiklerle oynanabilen atariler ve bunun gibi 90 yıllarda yeni kullanılmaya başlanan teknolojik aletlerinin stantları açıldı. Şenliğe katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık bu gün nostaljik hale gelen bu araç gereçleri tek tek inceleyerek 90’lı yıllara ait anılarını tazelerken böyle bir organizasyona imza attıkları için Müsvedde Gazete ve Radyo Gurubuna ve ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin öğrencilerine teşekkür etti. Her birini ayrı kutlayan Alıcık öğrenciler ile 90 lı yıllarda aynan seksek oyunu, uzatılan çubuk altından değmeden geçme oyunu ve hatta standa yer alan kağıt katlama bölümünde kendi elleri ile yaptıkları kağıt uçakları uçurma yarışını genlerle birlikte yaptı.
Şenlikte Kültür Sanat ve Kariyer Şenliği yapılması için ilk adımları atan ve organizenin hazırlanış aşamasında en büyük emeği harcayan ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi ve Müsvedde Gazete ve Radyo Gurubu üyesi Berfin Noyan’a gösterdiği performansından dolayı Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil Uçal plaket takdim etti.