Aydın’ın en yoğun müdürlüklerinden biri olan SGK çalışanlarına yönelik kurum Müdürü Rifat Kocaoğul tarafından piknik düzenledi. Kurumun Kuşadası’ndaki tesislerinde düzenlenen etkinlikte, ocak başına gecen SGK Aydın İl Müdürü Rifat Kocaoğul, çalışanlara bizzat kendisi hizmet ederken çalışanlar kendileri için özel düzenlenen programda stres atıp moral depoladı.
SGK Kuşadası Eğitim Merkezi ve Dinlenme Kampı’nda düzenlenen piknikte çalışanları ile tek tek ilgilenen SGK Aydın İl Müdürü Rifat Kocaoğul, ocak başına geçip personele hizmet etti.
Kurum çalışanları olarak bir aile ortamı oluşturmaya çalıştıklarını belirten SGK Aydın İl Müdürü Rifat Kocaoğul, “Bu etkinliği düzenlememizin amacı kurum personelimizin ve ailelerinin kaynaşması. Eğlenceli bir hafta sonu geçirmesi ve personelin yoğun iş stresinden uzaklaştırmaktır. Ben kurum müdürü olarak herkesin özveri ile çalışmasını istiyorum. Vatandaşımıza güler yüzlü, en iyi hizmeti vermeye çalışan kurum çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Çok yoğun bir dönem geçirdik ve halen de yoğun olarak çalışmalarımız devam ediyor. Bu yoğunlukta böyle etkinliklerle çalışanlarımızın hem stres atıp hem kaynaşmasını sağlamak istiyoruz. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.
Düzenlenen etkinliğin oldukça amacına uygun geçtiğini belirten kurum çalışanları Kurum Müdürü Kocaoğul’a teşekkür ettiler.