Didim’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2015 İlkbahar Plaj Şenliği ’ 8 ve 11 Mayıs tarihlerinde ADÜ Didim Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.
Organizasyonunu ve sunuculuğunu Okutman Burak Okşar’ın yaptığı etkinlik, 8 Mayıs Çarşamba günü ‘Plaj Voleybolu Turnuvası’ ile başladı. ADÜ Didim Sosyal Tesisleri plajında gerçekleşen turnuvada kız ve erkek karma takımları mücadele etti. Çekişmeli geçen maçların ardından finalde ‘Kelebekler’ takımıyla mücadele eden ‘İsotçular’ takımı şampiyon oldu.
OYUNLAR KEYFİ VERDİ
Şenliklerin ikinci gününde ‘Plaj Oyunları’ yapıldı. Kız ve erkek takımlarının ayrı ayrı yarıştıkları plaj oyunlarında hem yarışan öğrenciler hem de izleyenler büyük keyif aldı. Hazine Avı, Çuval Yarışı, Yumurta Atma, Durdurun Dünyayı, Kargonuz Var, Çember Atma ve Havlı Sıkma yarışlarında, erkeklerde ‘Ünlüler’ takımı birinci olurken, kızlarda da ‘Çılgın Bedişler’ ile ‘Çikolatalar’ takımı aynı puanla birinciliği paylaştı.
Yarışmaların ardından dereceye giren takımlara 15 Mayıs Cuma günü yapılacak olan mezuniyet töreni öncesinde madalyaları verilecek.