Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, mezun olan genç sağlıkçıları meslek hayatına uğurladı.
ADÜ Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, 2014-2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni Sümer Kampüsü’nde gerçekleşti. Törene Rektör Yardımcı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı’nın yanı sıra Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Etem Karakaya, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Merve İrem Yapıcı, ADÜ Nazilli Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Sümer Kampüsü Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Nazilli protokolü, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Merve İrem Yapıcı, mezun öğrencileri kutlayarak ileriki yaşamlarında başarılar diledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı da, mezun öğrencileri tebrik ederek ailelerine de teşekkür etti. Okulumuz voleybol ve futbol takımında yer alan öğrencilere teşekkür belgesi ve dereceye giren öğrencilere plaket verilmesinin ardından mezuniyet töreni meslek andının okunması ve geleneksel kep atmayla son buldu. Tören sonundaki canlı müzikle mezun öğrenciler doyasıya eğlendi.