Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, geçen hafta İsabeyli Mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangın sonrası evi hasar gören ev sahibini ziyarette bulunarak ev sahibi Ahmet Gümüş’e geçmiş olsun dileklerini iletti.
Geçen Hafta İsabeyli Mahallesinde çıkan yangın sonucu beş gölet işçisinin kaldığı evde büyük tehlike atlatılmış yangın sonucu evde büyük maddi hasar meydana gelmişti. Gölet işçilerinin yangın sırasında evde bulunmaması oluşabilecek can kaybını önlemişti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürü H. İbrahim Topçu, İmar ve Şehircilik Müdürü Koray Öden, Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesi Sorumlusu Şeref Özmen ve İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Çelik ile birlikte yanan evin Sahibi Ahmet Gümüş’ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Ev sahibi Ahmet Gümüşle sohbet eden Başkan Alıcık meydana gelen yangın sonrası evde oluşan hasarla ilgili bilgiler alarak yangının meydana geldiği evde incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası Fen İşleri Müdürlüğüne evin onarılarak tekrar kullanılabilir hale getirilmesi için talimat verdi. Alıcık “Allaha şükürler olsun ki evde yaşayan işçi kardeşlerimizin o an evde olmaması bizi sevindirdi. ‘Fakat Mal Canın Yongasıdır’ diye bir söz var. Yangın sonrası ev sahibimiz için üzücü tablo ortaya çıktı. Biz Nazilli Belediyesi olarak yangının meydana geldiği evin tekrar kullanılabilir bir hale getirilmesi için gerekli tüm çalışmaları üstleneceğiz. Önce evin temizliğini gerçekleştirecek daha sonra tadilat çalışmalarını başlatacağız Allah’ın izniyle evde yangının tüm izlerini silerek evi tekrar kullanılabilecek hale getireceğiz. Hepimize tekrar geçmiş olsun. Allah daha büyük felaketlerden korusun” dedi.
Başkan Alıcık öte yandan yangından kurtulan beş gölet işçisinin çalıştığı şantiyeye giderek işçilere ziyaret gerçekleştiren Alıcık yangından kurtulan işçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.