Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinden Çek Cumhuriyeti ve Almanya’ya gidecek olan öğrenci kafilesi, Kaymakam Murat Zadeleroğlu’nu ziyaret etti.
Öğrencilerin ziyaretinden memnun olduğunu söyleyen Zadeleroğlu, Sağlık Meslek Lisesi’nin koordineli bir şekilde gerek sosyal gerekse eğitim anlamında başarılı çalışmalarını tebrik etti. Avrupa’ya gidecek olan öğrencilere gittikleri yerlerde notlar almalarını isteyen Kaymakam Zadeleroğlu, Avrupa’daki sağlık sistemini iyi analiz edip buralarda da yapılabilecek çalışmalar adına öncü olabileceklerini söyledi. Avrupa gezisi sonrası oradaki izlenim ve çalışmalarını her öğrenciden ayrı ayrı raporlar tutarak getirmelerini de isteyen Zadeleroğlu, bu gezinin hayatlarının baharında gerçekleşmiş olmasının büyük bir şans olduğunu vurgulayarak, gençlerden bu şansı çok iyi değerlendirmelerini tavsiye etti. Gençlerle özel olarak tek tek ilgilenen Zadeleroğlu, eğitim için yapılacak her hizmeti sonuna kadar destekleyeceğini dile getirdi.
Eleşkirt Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Yayla’nın da eşlik ettiği ziyarete Eleşkirt Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Baran Vural, Sağlık Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Kılıç, okul öğretmenlerinden Kadir Yazır ve Avrupa’ya gidecek olan 14 öğrenci katıldı.