Balıkesir’de Çukur Hüseyin Mahallesi sakinlerinin yıllar önce tahta köprüler üzerinden geçtiğini hatırlatan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu o dönem herkesin söz verdiğini ancak köprüyü inşa edemediğini hatırlatarak, AK Parti’nin 2004 yılında köprüyü yenilediğini söyledi.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gökköy, Çukurhüseyin ve Ertuğrul Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Gittiği üç mahallede de ilgiyle karşılanan Başkan Kafaoğlu’na AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş, Kadın Kolları Başkanı Esengül Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Talha Yurdakök ile Belediye Meclis Üyeleri Bekir Yurttekin ve Adnan Demirtaş da eşlik etti.
Kafaoğlu “Gökköy Mahallesi’nde yol sorunu vardı. İstimlak sorunu vardı; bir kişinin arazisi vardı ve kendisini bulduk, anlaştık ve imza attırdık. Yasal bir engel kalmadı. İstimlak sorununu biz çözdük, yolu da Büyükşehir Belediyesi yapacak. Bu bölgede köprü ve yol yapıldıktan sonra yol kenarında bulunan arazilerin su sorununu da kanal ile çözeceğiz. Seçimlerde oy alabilmek için mahallenin girişine kilitli parke taşı atılır gidilirdi. Gökköy Mahallemize de 10 bin m2 kilitli parke taşı gelecek. Mahallede bulunan okulun parke taşını sorununu da çözüyoruz. Gölet sorununu da çözüyoruz, çalışma başladı. İhtiyaçları gidermek için çalışıyoruz. Sizlerin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz” dedi.
Çukurhüseyin Mahallesi’nde büyük ilgi ile karşılanan Başkan Kafaoğlu “Tahta köprülerden geçmek Çukurhüseyin’in kaderi olamaz dedik. Yıllarca tahta köprüden geçildi, kimler geldi kimler geçti; herkes söz verdi. Burada canlar yandı. Herkes söz verdi yapamadı, ama biz başkaları gibi konuşmuyor yapıyoruz. Herkes konuşur AK Parti yapar. 2004 yılında Valimiz Atıl Üzelgün’dü. O zaman burada tören yaptık ve ben de o dönem il başkanıydım. Burada insan yaşıyor, insana hizmet etmek şereflerin en yücesi dedik. Bu can bedende olduğu müddetçe beni sizlere hizmet etmekten kimse alıkoyamaz. Daha 1. yıldayız. Belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Başkan Zekai Kafaoğlu son olarak da Ertuğrul Mahallesi’ni ziyaret ederek burada vatandaşlarla buluştu. Ertuğrul Mahallesi’ne yapılan hizmetleri aktaran Kafaoğlu belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.